RVB SOUND & LIGHT - we make your party


Een springkasteel huren uit het grote aanbod

Organiseert u een kinderfeest of wil u de jongste gasten op uw evenement een leuke attractie aanbieden? Kom dan een springkasteel huren in Mol bij RVB Sound & Light. U krijgt de keuze uit een ruim assortiment van verschillende springkastelen.

Plezier ten top

De kinderen zullen zich ongetwijfeld helemaal uitleven wanneer u één van de springkastelen plaats. De zaak beschikt onder andere over een
springkasteel in de vorm van een clown en een leeuw. Maar ook het springkasteel ‘disco fun’ is een aanrader waarbij het springen wordt gecombineerd met licht en geluid. Informeer gerust naar de andere opblaasbare attracties en maak van uw kinderfuif een onvergetelijke gebeurtenis dankzij de waterattracties of het rodeo springkasteel. 

Extra service

Een springkasteel huren bij de firma garandeert u steeds een bijkomende klantvriendelijke service. Bij de huur is het leveren, opstellen en afbreken van de springkastelen altijd inbegrepen. Binnen Mol worden de springkastelen trouwens gratis geleverd. Telefoneer ons meteen voor het huren van springkastelen.

 Nieuw in ons aanbod: